Roloi su unutarnja sjenila koja imaju vjerojatno najdužu tradiciju i zbog svoje upotrebljivosti i jednostavnosti vrlo su atraktivni i u modernoj arhitekturi.Osim klasičnog roloa, koji nudi širok izbor uzoraka, boja i materijala različite propusnosti svjetla, postoji više implementacija varijanti sjenila, koje variraju ovisno o obliku, dimenziji, materijalu i metodi instalacije.

KLASIČNI SLOBODNO VISEĆI ROLO

Klasičan slobodno viseći rolo na oprugu ili na lančić pripada najjednostavnijim unutarnjim sjenilima. Zbog svojih karakteristika, jednostavnosti i upotrebljivosti pogodan je za sve vrste prostora, vrlo je praktičan i nudi idealno rješenje za zasjenjivanje prozora i vrata.

DUPLI ROLO

Dupli unutarnji rolo je novost na našem tržištu. To je koristan i vrlo praktičan proizvod, kao što nam sustav s dvostrukom tkaninom omogućuje regulaciju propusnosti svjetla u prostoru. Dvostruka tkanina izrađena je od prozirnih i neprozirnih traka.

ROLO U KAZETI

Rolo u kazeti doprinosi atraktivnom izgledu kako sjenila tako i samog prostora. Sa kazetom možemo zakriti mehanizam roloa, naročito kod većem broju roloa.

NABRANA ZAVJESA

Bilo da je moderan, klasičan ili vrlo jednostavan dizajn, na svakom mjestu možete objesiti nabranu zavjesu. Nabrana zavjesa je ravna zavjesa, koja je pričvršćena na mehanizam pomoću čičak trake, a u donjem dijelu ima ušiven uteg.

DIZAJNERSKI ROLO

“Dizajnerski rolo” je pravi izbor ako želite postići izgled modernog prostora sa suvremenim dizajnerskim trendovima. Posebno su zanimljivi proizvodi sa snažnijim i atraktivnim nosačima izrađenim od nehrđajućeg čelika.